Home > Enterprise Vault > Enterprise Vault Owa Extensions Error

Enterprise Vault Owa Extensions Error

Contents

I went back and added the anonymous account and ran the wsf script, and uninstalled the OWA add-in and reinstalled it, but it is still not working. It is possible that updates have been made to the original version after this document was translated and published. at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.Premium.Folder.ProcessSP1() at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.ResponseFilterBase.Close() --- The Error occur sporadic and unregular. You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information. http://strongboxlinux.com/enterprise-vault/enterprise-vault-the-enterprise-vault-directoryconnection-object-reported-an-error.php

Attachment Products Subscribe to Article Search Survey Did this article answer your question or resolve your issue? I couldn't found any "real" issues on the Exch.-Servers. Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page Solved! It is possible that updates have been made to the original version after this document was translated and published.

Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2013

You will need to restart EV Admin service and synchronize mailboxes in order for changes to take effect. 5. Thanks AndrewB! 0 Kudos Reply cheers! Create/Manage Case QUESTIONS? Did anyone ever find a solution to this? 0 Kudos Reply It s a bit of a long shot, Rob_Wilcox1 Moderator Partner Trusted Advisor ‎07-21-2011 03:09 PM Options Mark as New

at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.Premium.Folder.ProcessSP1() at Symantec.EnterpriseVault.Owa.ResponseFilters.ResponseFilterBase.Close() Any idea on what can be causing this? Tip: Instead of using the EV_Server-name, use the DNS Alias for the archiving platform. Gwave65 Level 3 ‎07-21-2011 02:19 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content I'm having the same issue. Enable Owa Logging Enterprise Vault The reason is..

In the Environment section, “Registry information could not be obtained” Or “Registry(Not Found)” is displayed.   Solution   The messages "Registry(not found) " or "Registry(failed)" can have many different causes, that are mainly due to Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2010 Sp3 Error Message Log Name:      ApplicationSource:        Enterprise Vault OWA ExtensionsEvent ID:      0Task Category: NoneLevel:         ErrorKeywords:      ClassicDescription:The description for Event ID 0 from source Enterprise Vault OWA Extensions cannot be found. But thanks for the input. :-) 0 Kudos Reply Contact Privacy Policy Terms & Conditions Menu Close Search SOLUTIONS Solutions Overview Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government PRODUCTS Product Our customer get this error several times per day: --- Log Name: Application Source: Enterprise Vault OWA Extensions Date: 23.08.2011 13:08:07 Event ID: 0 Task Category: None Level: Error Keywords: Classic

Solved! Proudly powered by WordPress ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.10/ Connection to 0.0.0.10 failed. You might need to reset IIS if this doesnot help. Anon user) 2.

Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2010 Sp3

The following command can be executed to verify of the operation was successful: [PS] C:\Windows\system32>get-app -mailbox "My User Mailbox Account" DisplayName Enabled AppVersion ------- ----- ------- Enterprise Vault True 1.0 Bing see here To confirm what policies are applied the Microsoft Group Policy Management Console could be utilized or GPResult.exe.  If possible test  EVORT from a PC/Server that has no additional Group Policies applied. - Any Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2013 Sorry, we couldn't post your feedback right now, please try again later. Enterprise Vault Owa Resource Tool No Yes How can we make this article more helpful?

IP and Domain restrictions: As per your findings, you should first install this from IIS role services. http://strongboxlinux.com/enterprise-vault/enterprise-vault-error-401.php Close Sign In Print Article Products Article Languages Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Problem Enterprise vault OWA 2010 extension generates following error 0 in the application event log Veritas does not guarantee the accuracy regarding the completeness of the translation. No Yes How can we make this article more helpful? Enterprise Vault Owa Chrome

Generated Mon, 10 Oct 2016 01:32:57 GMT by s_ac15 (squid/3.5.20) Please verify the user’s permissions in Active Directory Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Related Articles Article Languages x Translated Content Please note that this Solution     This issue has been addressed in the following release: Enterprise Vault 11.0.1 – Release Detailshttp://www.symantec.com/docs/DOC8024   Terms of use for this information are found in Legal Notices.

check my blog Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page Solved!

For the same time-frame we couldn't find any errors in OWA-Logs or IIS-Logs. No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support? You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information.

Labels: Enterprise Vault Error messages Information Governance Troubleshooting 0 Kudos Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution!

Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! Showing results for  Search instead for  Do you mean  VOX : Information Governance : Enterprise Vault : Errors on Exchange Servers for Enterprise Vault OW... Create/Manage Case QUESTIONS? The account which you used to run the OWAusers.wsf script must be configured here. (i.e.

Bookmark the permalink. Workaround Enabling the reading pane and re-login again should allow the EV actions to be available. Kai Solved! news First of all, there is a list of commands that you need to keep in mind when performing the installation: Get-App New-App Remove-App Disable-App Enable-App Set-App To activate the app for

Showing results for  Search instead for  Do you mean  VOX : Information Governance : Enterprise Vault : Enterprise Vault Error in Event Viewer VOX : Information Governance : Enterprise Vault : CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical No Yes Veritas.com Support Veritas Open Exchange Login or Join Communities Information Governance Backup and Recovery Business Continuity Partners Inside Veritas Vision 2016 Developers Blogs Groups Vision 2016 Veritas.com Support Communities Close Sign In Print Article Products Article Languages Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Problem The Enterprise Vault OWA Resource Tool (EVORT) analyzes Exchange Server environments to confirm that

CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical Veritas.com Support Veritas Open Exchange Login or Join Communities Information Governance Backup and Recovery Business Continuity Partners Inside Veritas Vision 2016 Developers Blogs Groups Vision 2016 Veritas.com Support Communities Information Governance If you install this role service, then I would suggest re-running the OWAUsers.wsf script after deleting the EVAnon virtual directory. (make sure you run the command propmt under administrator) Once you Microsoft Netmon is available via the URL below:- http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=983b941d-06cb-4658-b7f6-3088333d062f&displaylang=en   - Confirm the registry key below exist on the Microsoft Exchange Servers targeted:-  HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/KVS/Enterprise Vault OWA XXX   - Run the test script

Save any logs generated after the issue is reproduced and pass this to a Symantec Technical Support Engineer if you are unable to determine the root cause of the issue from To find this option, open Internet Information Services (IIS) Manager and click the server object in the navigation pane. Error Message        Log Name: Application             Source: Enterprise Vault OWA Extensions                 Date: date/time           Event ID: 0Task Category: None                Level: Error        Keywords: Classic                 User: N/A        Computer: [server]     Description:An unhandled exception was caught: System.NullReferenceException: Object